Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Frokostordning

Vi har frokostordning i Børnehuset Aavangen, hvor menuerne bliver sammen sat fra Fru Hansens Kælder.

Dette indebærer 2 dage med varmt mad, samt 3 dage med rugbrød med en lun ting til, for
eksempel frikadeller eller kartoffelpandekager.

Det er minimum 85% af menuen der er økologisk.

Alle menuer samt yderligere informationer, kan findes på fruhansenskaelder.dk

Kathrine Mørch Jensen som uddannet gastronom er husets madmor

Kathrine

Vi har i Børnehuset Aavangen i samarbejde med bestyrelsen valgt at frokostordningen skal inkludere fuld forplejning, dvs. alle måltider serveres i børnehaven.

Formiddagsmad
Ofte fuldkornsbrød samt frugt.

Middagsmadfølger
som udgangspunkt menuen.

Eftermiddagsmad
Kan være hjemmelavet jordbærgrød, pastasalat, smoothie, foccacia, frugt, lun leverpostej.